Beauty UK

PONOVO SMO SA VAMA U HRVATSKOJ!

Ovdje smo jer vjerujemo da bi make-up trebao biti zabavan! Zaljubljeni smo u modu, te stvaramo kvalitetnu i svima pristupačnu kozmetiku koja je dizajnirana da probudi vaš kreativni duh.

Naš asortiman kozmetike će vam pružiti sve kako bi ostali u trendu u svijetu koji se stalno mijenja. Kroz inovacije i kreativni razvoj pružamo vam uzbudljive proizvode i potičemo vašu maštu.

Osoba koja koristi BeautyUk pronalazi i definira vlastitu individualnost kroz modu. Samopouzdana je i voli eksperimentirati s novim bojama i nijansama kako bi naglasila svoj izgled.

BeautyUk je ljepota koja se sada svima dostpuna!

Kreiran u Velikoj Britaniji 2005. godine, BeautyUk je izrastao u brand koji se prodaje širom svijeta. Obiteljska tvrtka, što je zaista posebno u svijetu prepunom velikih, zastrašujućih, bezličnih korporacija. To znači da našim kupcima možemo pružiti puno ugodniju i prilagođeniju uslugu.

NIJE TESTIRANA NA ŽIVOTINJAMA

Volimo životinje kakve jesu i ne mislimo da izgledaju osobito dobro u make-upu. I zato NIKADA nismo naše proizvode testirali na njima.

VEGAN & VEGETERIAN

Većina naših proizvoda također je klasificirana kao vegetarijanska i veganska! Potražite dodatne informacije na svakoj pojedinoj stranici proizvoda ili nam se javite ako imate