O nama

Što nas čini drugačijima?

Moć eteričnih ulja! Ovi mali darovi od majke prirode nalaze se u svakom od naših proizvoda i dolaze iz biljaka, cvijeća i voća. Imaju moć umiriti dušu i biti čarolija koja će promijeniti i poboljšati vaše raspoloženje!
Koristimo prirodne sastojke gdje god je to moguće. Tako je, od rujna 2016. godine u sve naše topive kupke (glittere) stavljamo novu vrstu biorazgradive komponente koja je od posebne regenerirane celuloze napravljene od ekstrakta stabla eukaliptusa!
Da bismo bili još više ekološki prihvatljiviji, sada radimo na tome da promijenimo naše biorazgradive topive kupke (glittere) na kristalni šećer i mineral tinjac!
Vjerujemo da životinje, ljudi ili okoliš ne bi trebali trpjeti zbog naše raskoši. Ponosni smo na izradu proizvoda koji ne samo da mirišu i osjećaju se divno na vašoj koži, već i izgledaju lijepo i potpuno su ručno izrađeni!

Kako mislimo potpuno ručno izrađeni?

Mislimo 100% ručno izrađeni! Svi naši proizvodi su s ljubavlju ručno izrađeni zahvaljujući našem timu od preko 250 zaposlenika, Bomb zaljubljenika. Ukalupljeni, pomiješani, izvaljani i napunjeni u cijelosti rukom, naši prekrasni Bomb zaljubljenici osiguravaju da je svaki proizvod jedinstven, ali u konačnici savršen na svoj mali način.

Testiramo li se na životinjama?

Bljak! NIKADA nismo i NIKADA nećemo testirati bilo koji od naših gotovih proizvoda ili sastojaka na životinjama, niti angažiramo treću stranu da to učini u naše ime.
I koliko bismo voljeli proširiti našu Bomb obitelj na preko 72 zemlje koje već opskrbljujemo, jednostavno odbijamo dodati bilo koju zemlju na svoj popis koja zahtijeva da se testiranje na životinjama provodi po zakonu.

Veganski?

Nego?! Svi naši sapuni, 99% svijeća i proizvodi u bocama pogodni su za vegane, kao i bombice za kupanje (blasteri), topive kupke (creameri & mallowsi).